Waterschade aan uw laminaat of houten vloer

Onze waterschade experts handelen alleen in uw belang

97% van onze klanten ontvangt een hogere vergoeding.

Waterschade aan
uw laminaat
of houten vloer

Onze waterschade experts
handelen alleen in uw belang

97% van onze klanten ontvangt een hogere vergoeding.

Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed. Onze experts zorgen ervoor dat u de volledige vergoeding ontvangt.

Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed.
Onze experts zorgen ervoor dat u de volledige vergoeding ontvangt.

Waterschade aan uw vloer

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer. Wat te doen?

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer is enorm vervelend. De vloer zo snel mogelijk herstellen na waterschade is cruciaal om verdere schade, zoals schimmel, te voorkomen. Waterschade aan uw vloer is te herkennen aan verkleurde, bolle, kromme of soms zelfs al beschimmelde planken. We vertellen u wat te doen bij waterschade aan uw laminaat of houten vloer en hoe het zit met de verzekering.
Direct contact opnemen met Waterschade Experts

De vloer drogen

De eerste stap is het drogen van de vloer (zodra het veilig ). Dep het oppervlak van de vloer met handdoeken en zet de verwarming hoger. Het helpt ook zeker om goed te ventileren. Kijk ook altijd of u iets kunt doen om een eventueel lek te dichten. Het is handig om foto’s te maken van de schade en de datum en het tijdstip te noteren. De volgende stap is zo snel mogelijk contact opnemen met Waterschade Experts. Hoe sneller u ons inschakelt, hoe meer schade voorkomen kan worden. Snel hulp inschakelen is noodzakelijk, aangezien dit een plicht is die u heeft naar de verzekeraar toe.

Ook bij schade aan uw vloer heeft u de plicht om verdere schade te voorkomen

Zorg er bij waterschade zo snel mogelijk voor dat verdere schade wordt voorkomen. Dit doet u door (zodra het veilig is) de vloer te drogen, een eventueel lek te dichten en zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Dit voorkomt verdere schade, zoals schimmel of kleurverschil. Daarbij is dit een verplichting die u heeft naar de verzekeraar toe.

Wat vergoedt de verzekering?

Complete hulp bij waterschade aan uw laminaat of houten vloer

Waterschade valt vaak onder uw dekking bij de inboedelverzekering. Wij vragen voor u na of dit ook geldt voor u. Wij nemen u het contact met uw verzekeraar volledig uit handen. Door jarenlange ervaring weten wij precies hoe we het beste kunnen onderhandelen om zoveel mogelijk schadevergoeding voor u te ontvangen. Ook scheelt dit u veel administratieve rompslomp. We bieden complete hulp bij waterschade, van het contact met de verzekeraar tot alle administratie. We nemen u mee in het hele proces en houden u op de hoogte.

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer?

Wilt u weten of uw verzekeraar de juiste schade vergoedt?
Neem vandaag nog contact met ons op.

Betaling rechtstreeks of via Waterschade Experts?

Wat zijn de voordelen van
een Akte van Cessie?

U kunt ervoor kiezen om de schadevergoeding rechtstreeks te ontvangen van de verzekeraar. Hiermee kunt u de afgeschreven goederen vervangen. Echter zijn er ook andere zaken die moeten worden hersteld met deze vergoeding, zoals schilderwerk of een vloer. Dit moet allemaal worden geregeld. Wanneer u niet zit te wachten op alle administratieve rompslomp, kunt u een Akte van Cessie ondertekenen. Dit houdt in dat de kosten als gevolg van de schade rechtstreeks door het schadeherstelbedrijf bij de verzekeraar worden gedeclareerd. Alle administratie wordt u op deze manier uit handen genomen.

Voorkomen is beter dan herstellen. Download ons gratis ebook nu!

Lees hoe je waterschade kunt voorkomen en wat je rechten en plichten zijn, mocht er onverhoopt toch schade ontstaan.

Directe download. Geen e-mail adres nodig.

Wat onze klanten zeggen

10

Zeer goede ervaring en dus perfect opgelost!

Als ik het in 1 woorden zou moeten omschrijven, Fantastisch! - Deskundig - Professioneel - Altijd bereikbaar Levi heeft me geholpen met een flinke waterschade vanuit de zolderverdieping naar de keuken (begane grond). Met zijn kennis van zaken heeft hij de schade goed in kaart gebracht en tevens voor een oplossing gezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Made
10

Levi heeft ons deskundig ondersteund.

Levi heeft ons goed geholpen als professionele tussenpersoon! Hij was ook altijd vlot bereikbaar en pakte alles direct aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Duidelijk, vriendelijk, snel.

Levi heeft zich gelijk goed ingezet voor onze schade met een goed resultaat. Heeft een goede kennis van zaken, en op een prettige duidelijke manier alles besproken. Top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom
8

Prima communicatie over de voortgang

De contacten naar de betreffende instanties verliepen snel achter elkaar door met een duidelijke informatievoorziening naar de opdrachtgever
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenbergen
10

Aanrader

De schade expert heeft ons heel goed geholpen in het schadeherstelproces. Wij hadden een lekkage op de eerste verdieping van ons huis en wisten niet goed hoe dit verder aan te pakken. Dit bedrijf zorgt ervoor dat alle zorgen uit handen worden genomen in goed overleg met de klant. Altijd bereikbaar en willen net als de klant een goede maar ook snelle oplossing. Uiteindelijk hebben wij een goede vergoeding gekregen van de verzekering om de schade te laten herstellen. Hier komt veel meer bij kijken dan we in eerste instantie dachten. Kortom aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
15 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

Laat Waterschade Experts u ondersteunen met uw onderhandeling met uw verzekering

Neem gerust contact met ons op. We helpen u in uw onderhandeling met uw verzekeraar en zorgen daarna voor het herstel van uw waterschade.

U staat sterker ten opzichte van uw verzekeraar met ondersteuning van Waterschade Experts. Onze contra experts zorgen ervoor dat u de juiste vergoeding voor uw waterschade krijgt. Waterschade Experts onderhandelt namens u en werkt zonder tussenpersonen.

Contact

14 + 3 =