Waterschade aan uw laminaat of houten vloer

Onze waterschade experts handelen alleen in uw belang

97% van onze klanten ontvangt een hogere vergoeding.

Waterschade aan
uw laminaat
of houten vloer

Onze waterschade experts
handelen alleen in uw belang

97% van onze klanten ontvangt een hogere vergoeding.

Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed. Onze experts zorgen ervoor dat u de volledige vergoeding ontvangt.

Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed.
Onze experts zorgen ervoor dat u de volledige vergoeding ontvangt.

Waterschade aan uw vloer

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer. Wat te doen?

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer is enorm vervelend. De vloer zo snel mogelijk herstellen na waterschade is cruciaal om verdere schade, zoals schimmel, te voorkomen. Waterschade aan uw vloer is te herkennen aan verkleurde, bolle, kromme of soms zelfs al beschimmelde planken. We vertellen u wat te doen bij waterschade aan uw laminaat of houten vloer en hoe het zit met de verzekering.
Direct contact opnemen met Waterschade Experts

De vloer drogen

De eerste stap is het drogen van de vloer (zodra het veilig ). Dep het oppervlak van de vloer met handdoeken en zet de verwarming hoger. Het helpt ook zeker om goed te ventileren. Kijk ook altijd of u iets kunt doen om een eventueel lek te dichten. Het is handig om foto’s te maken van de schade en de datum en het tijdstip te noteren. De volgende stap is zo snel mogelijk contact opnemen met Waterschade Experts. Hoe sneller u ons inschakelt, hoe meer schade voorkomen kan worden. Snel hulp inschakelen is noodzakelijk, aangezien dit een plicht is die u heeft naar de verzekeraar toe.

Ook bij schade aan uw vloer heeft u de plicht om verdere schade te voorkomen

Zorg er bij waterschade zo snel mogelijk voor dat verdere schade wordt voorkomen. Dit doet u door (zodra het veilig is) de vloer te drogen, een eventueel lek te dichten en zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Dit voorkomt verdere schade, zoals schimmel of kleurverschil. Daarbij is dit een verplichting die u heeft naar de verzekeraar toe.

Wat vergoedt de verzekering?

Complete hulp bij waterschade aan uw laminaat of houten vloer

Waterschade valt vaak onder uw dekking bij de inboedelverzekering. Wij vragen voor u na of dit ook geldt voor u. Wij nemen u het contact met uw verzekeraar volledig uit handen. Door jarenlange ervaring weten wij precies hoe we het beste kunnen onderhandelen om zoveel mogelijk schadevergoeding voor u te ontvangen. Ook scheelt dit u veel administratieve rompslomp. We bieden complete hulp bij waterschade, van het contact met de verzekeraar tot alle administratie. We nemen u mee in het hele proces en houden u op de hoogte.

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer?

Wilt u weten of uw verzekeraar de juiste schade vergoedt?
Neem vandaag nog contact met ons op.

Betaling rechtstreeks of via Waterschade Experts?

Wat zijn de voordelen van
een Akte van Cessie?

U kunt ervoor kiezen om de schadevergoeding rechtstreeks te ontvangen van de verzekeraar. Hiermee kunt u de afgeschreven goederen vervangen. Echter zijn er ook andere zaken die moeten worden hersteld met deze vergoeding, zoals schilderwerk of een vloer. Dit moet allemaal worden geregeld. Wanneer u niet zit te wachten op alle administratieve rompslomp, kunt u een Akte van Cessie ondertekenen. Dit houdt in dat de kosten als gevolg van de schade rechtstreeks door het schadeherstelbedrijf bij de verzekeraar worden gedeclareerd. Alle administratie wordt u op deze manier uit handen genomen.

Voorkomen is beter dan herstellen. Download ons gratis ebook nu!

Lees hoe je waterschade kunt voorkomen en wat je rechten en plichten zijn, mocht er onverhoopt toch schade ontstaan.

Directe download. Geen e-mail adres nodig.

Wat onze klanten zeggen

9

Professioneel beoordeeld en vertaald naar de expert

Goed alles doorgenomen van de lekkage en voorbereid voor de expert van de verzekering. Helaas is er niks geclaimd door condens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Heel behulpzaam

Reageert snel en geeft gelijk professioneel advies. Zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

In een woord, Geweldig !!!

Mijn ervaring met schade-experts Ik had schade in mijn woning ,Ik las de reviews van schade experts ,en viel me op dat een zekere Levi Dekkers heel vaak genoemd werd met alleen maar hele goede resultaten,Ook ik kreeg te maken met Levi , en inderdaad ongelofelijk hoe hij de dingen aanpakt ,heel gedreven, erg professioneel, heel ervaren,goede service!! En super vriendelijk !! Mijn ervaring : Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk ,Maar met Levi zat dit meteen goed !!! Echt een aanrader voor iedereen !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stein
10

Snel, behulpzaam, vriendelijk

Ze kwamen snel ter plekken, meten alles goed na. Rieel in prijs/schade. En erg vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eygelshoven
10

Schade experts heeft onze zaak top opgevolgd en afgehandeld!!

Wij hadden ons plat dak laten renoveren, onze aannemer had er een soep van gemaakt, via de rechtsbijstandverzekering had ik recht op een schade expert naar keuze, onze keuze viel na aanraden van kennissen op waterschade experts, waterschade experts is toen terplaatsen geweest met 2experts en een herkende dakdekker, hebben alles goed in kaart gebracht waar de fouten zaten en wat de oplossingen zouden zijn, alles mooi opgemaakt in een expertise rapport, en ook de tegenpartij (aannemer) de kans gekregen zijn verhaal te doen terplaatsen, na het expertise rapport op te stellen en dit door te sturen is alles in een versnelling gekomen en heeft de aannemer de geraamde kosten vergoed en kunnen wij eindelijk verder met een andere aannemer te zoeken. Waterschade experts heeft ons dus super geholpen, ze leveren goed werk, namen buiten hun eigen experts, ook een dakdekker mee om de kosten gelijk goed in kaart te brengen!!! Wij zijn zeer tevreden over de behaalde resultaten en professioneel handelen (opstellen expertise rapport voor verzekering) van waterschade experts en kunnen deze zeker aanraden!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Putte
26 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

Laat Waterschade Experts u ondersteunen met uw onderhandeling met uw verzekeraar

Neem gerust contact met ons op. We helpen u in uw onderhandeling met uw verzekeraar en zorgen dat er een goede schade-vaststelling komt.

U staat sterker ten opzichte van uw verzekeraar met ondersteuning van Waterschade Experts. Onze contra experts zorgen ervoor dat u de juiste vergoeding voor uw waterschade krijgt. Waterschade Experts onderhandelt namens u en werkt zonder tussenpersonen.

Contact

10 + 11 =