Waterschade aan uw laminaat of houten vloer

Onze waterschade experts handelen alleen in uw belang

97% van onze klanten ontvangt een hogere vergoeding.

Waterschade aan
uw laminaat
of houten vloer

Onze waterschade experts
handelen alleen in uw belang

97% van onze klanten ontvangt een hogere vergoeding.

Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed. Onze experts zorgen ervoor dat u de volledige vergoeding ontvangt.

Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed.
Onze experts zorgen ervoor dat u de volledige vergoeding ontvangt.

Waterschade aan uw vloer

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer. Wat te doen?

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer is enorm vervelend. De vloer zo snel mogelijk herstellen na waterschade is cruciaal om verdere schade, zoals schimmel, te voorkomen. Waterschade aan uw vloer is te herkennen aan verkleurde, bolle, kromme of soms zelfs al beschimmelde planken. We vertellen u wat te doen bij waterschade aan uw laminaat of houten vloer en hoe het zit met de verzekering.
Direct contact opnemen met Waterschade Experts

De vloer drogen

De eerste stap is het drogen van de vloer (zodra het veilig ). Dep het oppervlak van de vloer met handdoeken en zet de verwarming hoger. Het helpt ook zeker om goed te ventileren. Kijk ook altijd of u iets kunt doen om een eventueel lek te dichten. Het is handig om foto’s te maken van de schade en de datum en het tijdstip te noteren. De volgende stap is zo snel mogelijk contact opnemen met Waterschade Experts. Hoe sneller u ons inschakelt, hoe meer schade voorkomen kan worden. Snel hulp inschakelen is noodzakelijk, aangezien dit een plicht is die u heeft naar de verzekeraar toe.

Ook bij schade aan uw vloer heeft u de plicht om verdere schade te voorkomen

Zorg er bij waterschade zo snel mogelijk voor dat verdere schade wordt voorkomen. Dit doet u door (zodra het veilig is) de vloer te drogen, een eventueel lek te dichten en zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Dit voorkomt verdere schade, zoals schimmel of kleurverschil. Daarbij is dit een verplichting die u heeft naar de verzekeraar toe.

Wat vergoedt de verzekering?

Complete hulp bij waterschade aan uw laminaat of houten vloer

Waterschade valt vaak onder uw dekking bij de inboedelverzekering. Wij vragen voor u na of dit ook geldt voor u. Wij nemen u het contact met uw verzekeraar volledig uit handen. Door jarenlange ervaring weten wij precies hoe we het beste kunnen onderhandelen om zoveel mogelijk schadevergoeding voor u te ontvangen. Ook scheelt dit u veel administratieve rompslomp. We bieden complete hulp bij waterschade, van het contact met de verzekeraar tot alle administratie. We nemen u mee in het hele proces en houden u op de hoogte.

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer?

Wilt u weten of uw verzekeraar de juiste schade vergoedt?
Neem vandaag nog contact met ons op.

Betaling rechtstreeks of via Waterschade Experts?

Wat zijn de voordelen van
een Akte van Cessie?

U kunt ervoor kiezen om de schadevergoeding rechtstreeks te ontvangen van de verzekeraar. Hiermee kunt u de afgeschreven goederen vervangen. Echter zijn er ook andere zaken die moeten worden hersteld met deze vergoeding, zoals schilderwerk of een vloer. Dit moet allemaal worden geregeld. Wanneer u niet zit te wachten op alle administratieve rompslomp, kunt u een Akte van Cessie ondertekenen. Dit houdt in dat de kosten als gevolg van de schade rechtstreeks door het schadeherstelbedrijf bij de verzekeraar worden gedeclareerd. Alle administratie wordt u op deze manier uit handen genomen.

Voorkomen is beter dan herstellen. Download ons gratis ebook nu!

Lees hoe je waterschade kunt voorkomen en wat je rechten en plichten zijn, mocht er onverhoopt toch schade ontstaan.

Directe download. Geen e-mail adres nodig.

Wat onze klanten zeggen

10

Snelle service

Zeer tevreden, alles was snel geregeld en over al heel professioneel. Als je iets hebt met schade raad ik je zeker Levi aan! Bedankt voor de goede service. Groetjes Iris Wijmans
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op zoom
10

Neemt pro-actief veel werk uit handen

Na een grote lekkage bij de bovenburen hadden we geen idee wat de waterschade in onze woning was en wat de herstelwerkzaamheden moesten zijn. Dat we drie verschillende verzekeringen moesten aanspreken, maakte het nog ingewikkelder. Daarom hebben we voor hulp contact opgenomen met Schadeexperts. Daar zijn we zo blij mee! Er werd meteen actie ondernomen; wij hoefden niet meer ellenlang met de verzekeringen te bellen, ons zorgen maken over welke onzichtbare schade er was en in welke volgorde stappen genomen moesten worden. Wat we naast de deskundigheid erg waardeerden was dat we nergens achteraan hoefden te zitten. Veel werd uit handen genomen (bijvoorbeeld gesprekken met experts verzekering, regelen drogers, offertes nalopen), actief nagebeld en wij werden op de hoogte gehouden. Dat gaf ons de tijd om een goede aannemer te vinden en heel veel rust. De schade is veel beter afgerond dan wij zelf hadden kunnen doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
9

Direct betrokken en begrip vanaf het begin

Wanneer je in een calamiteit terecht komt met een flinke lekkage heb ik ontdekt dat het een uitzondering is om een partij te vinden die je ook het gevoel geeft te willen helpen in zo een stressvolle situatie. Door omstandigheden heb ik de zaak (nog) niet af kunnen laten ronden door Schade Experts, maar zodra dat nodig is zal ik hen zeker benaderen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roswinkel
10

Uitstekende service

Netjes en snel geholpen heeft echt het maximale eruit gehaald boven onze verwachtingen. Komt afspraken goed en snel na
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op zoom
10

Perfecte service!

Zeer goed contact met Levi, na bijna zes maanden wachten zonder resultaat is Levi erin geslaagd om onze hopeloze zaak optelossen binnen een maand. We zijn zeer tevreden met de uitkomst. Super service, super snel, super klantencontact. Ga zo door! Veel succes en nogmaals dank voor jouw inzet!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf
20 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

Laat Waterschade Experts u ondersteunen met uw onderhandeling met uw verzekering

Neem gerust contact met ons op. We helpen u in uw onderhandeling met uw verzekeraar en zorgen dat er een goede schade-vaststelling komt.

U staat sterker ten opzichte van uw verzekeraar met ondersteuning van Waterschade Experts. Onze contra experts zorgen ervoor dat u de juiste vergoeding voor uw waterschade krijgt. Waterschade Experts onderhandelt namens u en werkt zonder tussenpersonen.

Contact

3 + 2 =