Waarom ontvang je meer schadevergoeding
met een onafhankelijke waterschade expert?

Onze waterschade experts handelen alleen in uw belang

97% van onze klanten ontvangt een hogere vergoeding.

Waarom ontvang je meer schadevergoeding
met een onafhankelijke waterschade expert?

Onze waterschade experts
handelen alleen in uw belang

97% van onze klanten ontvangt een hogere vergoeding.

Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed. Onze experts zorgen ervoor dat u de volledige vergoeding ontvangt.

Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed.
Onze experts zorgen ervoor dat u de volledige vergoeding ontvangt.

Hoe help Waterschade Experts u met uw waterschade?

Waterschade Experts inventariseert uw schade zo snel mogelijk

Wanneer u waterschade heeft, moet u er eerst alles aan doen om de schade zoveel mogelijk te beperken. Hierna kunt u contact opnemen met Waterschade Experts. In tegenstelling tot de meeste verzekeraars, komen wij zo snel mogelijk langs om uw schade te inventariseren. Onze experts helpen u met het vaststellen van de volledige schade, zowel de zichtbare als de onzichtbare schade. Als onafhankelijke adviseur handelen we altijd in uw belang. Wij stellen een schaderapport op en overleggen samen met u hoe we verder gaan handelen richting de verzekeraar.

Wie betaalt de onafhankelijke waterschade expert?

U betaalt Waterschade Experts zelf. Hierdoor heeft u de garantie dat wij volledig onafhankelijk van de verzekeraar handelen. We zijn er voor u. Daarbij ontvangt u bij het inschakelen van een onafhankelijke waterschade expert vaak meer schadevergoeding dan wanneer u rechtstreeks bij de verzekering aanklopt.

Wij nemen contact op met uw verzekeraar

Met onze ondersteuning staat u sterker ten opzichte van uw verzekeraar. Omdat we onafhankelijk zijn en zonder tussenpersonen werken, zorgen we voor de meest volledige schadevergoeding. Wij kijken altijd verder dan de polisvoorwaarden van uw verzekering. De verzekering heeft immers niet altijd gelijk. We zorgen dat niet alleen de schade, maar ook de bijkomende kosten worden vergoed. We onderhandelen namens u met de verzekeraar en nemen u alles uit handen. Zo kunt u zich focussen op andere belangrijke zaken.

Ons doel: een volledige en eerlijke vergoeding

Als u Waterschade Experts inschakelt, zorgen wij voor een volledige en eerlijke vergoeding van de schade door de verzekeraar. Wanneer de verzekeraar akkoord is en u tevreden bent met het bedrag, schakelen we op korte termijn vakmensen in die uw schade gaan herstellen. Alles wordt hersteld, ook de bijkomende schade die misschien niet direct te zien is. De schade wordt vakkundig gerepareerd. Heeft u geen Akte van Cessie ondertekend, dan kiest u of u de schade laat herstellen door Waterschade Experts of door een partij naar keuze.
De onafhankelijke waterschade expert helpt met de juiste uitkering voor waterschade van je verzekering

Wat betekent dit in de praktijk?

VOORBEELD 01

Waterschade Experts wordt gebeld over een overstroming in een hal. De klant heeft de schade gemeld bij de verzekering, echter duurt dit proces te lang. Waterschade Experts komt direct langs en inventariseert de schade. De indicatie is 6000 euro. Na het tekenen van de overeenkomst belt Waterschade Experts met de verzekeraar. De schade die onder de dekking valt, wordt uitbetaald. De dag erop stuurt Waterschade Experts 3 partijen langs voor het eerste, noodzakelijke herstelwerk. Een week later komt de expert langs. Er wordt een begroting van de schade en het herstel gemaakt. Na akkoord wordt het schadebedrag van 6000 euro door de verzekeraar betaald aan Waterschade Experts (na het tekenen van een Akte van Cessie). De schade wordt direct hersteld zoals begroot.

VOORBEELD 02

Waterschade Experts wordt gebeld over schade aan de riolering onder een huis. De klant heeft de schade een tijd terug gemeld bij de verzekering, echter geeft deze aan dat het niet gedekt is in verband met slijtage. Waterschade Experts komt direct langs en denkt hier anders over. Na het tekenen van een overeenkomst met de klant, belt Waterschade Experts de volgende dag met de verzekeraar. Na 1 week en een gesprek met de expert blijkt dat de schade wel is gedekt. Waterschade Experts regelt dat er foto’s worden gemaakt en dat er een rioleringsonderzoek wordt gedaan. Er wordt een begroting van de schade en het herstel gemaakt. Het volledige bedrag wordt vergoed door de verzekering. Omdat er geen Akte van Cessie is opgesteld, wordt het schadebedrag overgemaakt naar de klant. De schade wordt hersteld door een partij naar keuze of soms door Waterschade Experts. Dit hangt af van wat de klant wenst.

Wilt u weten of uw verzekeraar de juiste schade vergoedt?
Neem vandaag nog contact met ons op.

Betaling rechtstreeks of via Waterschade Experts?

Wat zijn de voordelen van
een Akte van Cessie?

U kunt ervoor kiezen om de schadevergoeding rechtstreeks te ontvangen van de verzekeraar. Hiermee kunt u de afgeschreven goederen vervangen. Echter zijn er ook andere zaken die moeten worden hersteld met deze vergoeding, zoals schilderwerk of een vloer. Dit moet allemaal worden geregeld. Wanneer u niet zit te wachten op alle administratieve rompslomp, kunt u een Akte van Cessie ondertekenen. Dit houdt in dat de kosten als gevolg van de schade rechtstreeks door het schadeherstelbedrijf bij de verzekeraar worden gedeclareerd. Alle administratie wordt u op deze manier uit handen genomen.

Voorkomen is beter dan herstellen. Download ons gratis ebook nu!

Lees hoe je waterschade kunt voorkomen en wat je rechten en plichten zijn mocht er onverhoopt toch schade ontstaan.

Directe download. Geen e-mail adres nodig.

Wat onze klanten zeggen

8

Prima communicatie over de voortgang

De contacten naar de betreffende instanties verliepen snel achter elkaar door met een duidelijke informatievoorziening naar de opdrachtgever
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Steenbergen
10

Aanrader

De schade expert heeft ons heel goed geholpen in het schadeherstelproces. Wij hadden een lekkage op de eerste verdieping van ons huis en wisten niet goed hoe dit verder aan te pakken. Dit bedrijf zorgt ervoor dat alle zorgen uit handen worden genomen in goed overleg met de klant. Altijd bereikbaar en willen net als de klant een goede maar ook snelle oplossing. Uiteindelijk hebben wij een goede vergoeding gekregen van de verzekering om de schade te laten herstellen. Hier komt veel meer bij kijken dan we in eerste instantie dachten. Kortom aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
10

Perfect

We hadden waterschade in verband met overloop wasmachine afvoer. Contact opgenomen met Levy en zijn team. Binnen een paar uur waren ze op locatie om de situatie op te nemen en ons te adviseren over te volgen stappen. Ook eerlijk tegen ons gezegd dat ze niet heel veel voor ons konden betekenen, maar voor dit advies op locatie zijn geen kosten berekend. Ik hoop ze niet meer nodig te hebben, echter bij schade weet ik volgende keer wie ik meteen als eerste inschakel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes
10

Zeer betrouwbaar en altijd bereikbaar.

Voor een waterlekkage hebben wij de verzekering ingeschakeld. Een expert heeft een offerte opgesteld waar wij het niet mee eens waren. Vervolgens hebben wij dit onafhankelijke bedrijf ingeschakeld voor een nieuwe offerte. Het bedrijf heeft opnieuw contact opgenomen met de verzekering en ervoor gezorgd dat we een reeele vergoeding ontvangen voor het herstellen van de waterlekkage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Erg snel en goed gehandeld

Meneer nam erg snel contact met ons op. Kwam snel tot een afspraak en oplossing. Wederom erg fijne service zou hier zeker teruggaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
16 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

Laat Waterschade Experts u ondersteunen met uw onderhandeling met uw verzekering

Neem gerust contact met ons op. We helpen u in uw onderhandeling met uw verzekeraar en zorgen daarna voor het herstel van uw waterschade.

U staat sterker ten opzichte van uw verzekeraar met ondersteuning van Waterschade Experts. Onze experts zijn onafhankelijke adviseurs die ervoor zorgen dat u de juiste vergoeding voor uw waterschade krijgt. Waterschade onderhandelt namens u en werkt zonder tussenpersonen. Waterschade Experts heeft geen prijsafspraken met verzekeraars.

Contact

1 + 4 =