10

Betrokken en professioneel

Betrokken, professioneel behulpzaam. Probeer voor de klant te denken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen
10

Profesionele en zeer betrouwbaar!

Na een onverwachte zeer grote lekkage hebben wij de hulp en expertise ingeroepen van deze expert. Zeer vriendelijk...duidelijk en berouwbaar geholpen. Het is heel fijn om een tussenpersoon als deze te hebben om je te helpen bij alles.. We konden op elk moment contact opnemen en nooit t gevoel gehad dat het ongelegen kwam. De schade is keurig afgehandeld...wij zijn zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam
9

Deze expert verdient alle lof!

Zijn geduld met mij verdient een gouden medaille - hijj bleef standvastig, zelfs toen mijn zaak langer voortduurde dan een Netflix-marathon. Hij zet zich in met zijn hart, niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om echte connecties te maken. Zijn hartelijkheid en doorzettingsvermogen zijn echt bewonderenswaardig! Fijne feestdagen aan hem en zijn familie, die ongetwijfeld trots zijn op zijn toewijding en warmte.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht ‘t Zand
10

Beter dan verwacht!

Vriendelijk en behulpzaam. Een expert die kan vertellen waar je recht op hebt, waardoor je sterker staat als verschillende verzekeringsmaatschappijen naar elkaar wijzen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer
7

Heel snel, adequaat en professioneel geholpen !

Mijn lekkage schade was in eerste instantie niet juist vastgesteld. Door het inschakelen van schade experts ben ik snel en adequaat geholpen !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10